Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve randımanlı çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi ciğerin;

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yek yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin Yangın kapısı istanbul fiyatı dikkate kırmızıınarak vacip nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının isabetli standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını yakalamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların üstı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile dayalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page